Elise Massage, Hudvård, Infraröd Bastu och Spa- Ynde

Välkommen till vårt lilla SPA omringat av vacker natur en annorlunda spa upplevelse i det lilla formatet ute på landet, men ändå med en lyxig känsla där du kan njuta med alla dina sinnen.

Beskrivning


Här behöver man inte tränga ihop sig med andra spa gäster för här har man hela huset för sig själv. Det blir ett mer personligt bemötande eftersom jag tar hand om hela er vistelse här. Vi tar emot 4-8 personer åt gången och i samma sällskap.
Här får ni i lugn och ro njuta av vårt 38 grader varma Utomhusbad samt Vår härligt varma Infraröda bastu. Vi har också en liten Spa Meny av behandlingar att välja på och här är ni själva på spa avdelningen inga andra har tillgång när ni är här.
Vi bjuder på färsk frukt efter säsong och ekologiskt te. Vi har också en Butik med olika Hudvårdsprodukter och annat spännande som har med hälsa att göra.
Hos oss lånar du badrock, tofflor och handduk och ni finner Eminence ekologiska vårdande produkter i omklädningsrummet.
Finns också Möjlighet att hyra hela Vårt spa eller För konferens ring oss för prisuppgift .
Vi har öppet Måndag till Fredag och på Lördagar efter bokningar på vår hemsida och facebook sida. Här finner ni olika paket och behandlingar, välj de som passar Er bäst.
Välkomna att ringa och boka på 0708-491934. [email protected] www.elisemassage.se Boka direkt Facebook: https://www.facebook.com/elisemassagefriskvard/?ref=bookmarks
Åldersgräns 12 år (om inget annat är angivet).
Elise Massage
Hudvård, Infraröd Bastu och Spa
Ynde Byväg 161
294 92 Sölvesborg
0708-491934, 0456-19725

Tillfällen (<% occasionResult.length %>)