Dragsö Camping och Stugby/Camping

Dragsö Camping och Stugby är en familjecamping belägen på en egen ö, endast 3 km ifrån Karlskrona centrum. Campingområdet sträcker sig som ett u runt ön med de flesta tomter nära havet. 57 tomter är belägna direkt intill vattnet med vacker utsikt.

Beskrivning

Dragsös campingområde är skiftande och med små fält. Det största fältet har endast 50 platser. Campingområdet sträcker sig som ett u runt ön med de flesta tomter nära havet. 57 tomter är belägna direkt intill vattnet med vacker utsikt.

Den västra delen av Dragsö är underbar med lummig grönska. Campingen har 216 eltomter och cirka 75 tomter utan el. Det område med platser utan el, utan traditionell camping, mynnar ut i en jättefin badplats med sandstrand.

Inte långt ifrån Dragsö hittar du ett stort restaurang- och pubutbud eller varför inte prova Dragsövikens restaurang som erbjuder fina menyer och fullständiga rättigheter, stadens enda strandrestaurang. Till centrum kan du åka med egen bil, skärgårdsbåt, Dragsötåget eller promenera i ungefär 20 minuter.

Incheckning från 15.00 - utcheckning senast 12.00.
(Om du köpt slutstädning eller om det ingår i paketet är utcheckningen kl 11.00).

Reception öppen under högsäsong: 08.00-22.00.

Husdjur tillåtna.

Egenskaper

  • Vid kusten

Tillfällen (<% occasionResult.length %>)