Julbord på Eriksberg

Julstämning och julbord på Eriksberg Vilt & Natur.

Beskrivning

För Eriksbergs julbord står i år gastronomiprofilerna Peter Skogström och Linus Hornwall som utlovar klassiska smaker med en vild twist.

På Eriksberg har man arbetat med lokalproducerat viltkött i över 80 år. Vilt står i fokus på julbordet och flera av delikatesserna kommer från Eriksbergs viltpark eller närområdet. Naturligtvis finns det även ett välfyllt sill- och fiskbord samt gottebord.

Julbord dagtid
Fredagar, lördagar och söndagar: 1, 7, 8, 13, 14, 15, 21 och 22 december (7 och 8 december är det julmarknad)
Pris: 695 kr

Julafton: 24 december
Pris: 895 kr

Julbord kvällstid
Torsdagar, fredagar och lördagar: 29 och 30 november, 5, 6, 7, 12, 13, 14, 19, 20 och 21 december
Pris: 695 kr

Se länk till Eriksbergs hemsida för mer information.

Utöka gärna upplevelsen med att boka övernattning på hotellet. Eriksberg erbjuder förmånliga priser när ni bokar i samband med julbord.

Boka julbord via 0454-56 43 54 eller restaurang@eriksberg.se.

Tillfällen (<% occasionResult.length %>)