Djurspaning på Savannen

Kom nära djuren på Eriksberg Vilt & Natur.

Beskrivning

Vill du se de vilda djuren på Eriksberg på riktigt nära håll? Nu har du möjlighet att sitta i en vagn ute på Savannen/Remmarna och titta på de vilda djuren medan de matas. Har du tur får du se visenter, vildsvin, hjortar och mufflon på nära håll. Även en del fåglar brukar visa sig, kanske får du se en havsörn som svävar förbi.

Aktiviteten genomförs dagligen till och med 31 augusti. Glöm inte att ta med kikare och kamera. Max 15 personer vid varje tillfälle.

Samling utanför receptionen kl 10.15 och därefter får man skjuts ut till vagnen som är placerad på Savannen/Remmarna. Där får man sedan sitta tyst och stilla för att inte skrämma djuren, medan personal från Eriksberg kör ut med en fyrhjulig motorcykel och sprider ut foder runt vagnen. Djuren brukar komma springande när de hör motorcykeln, eftersom de sammankopplar den med mat. Under cirka en timme har man möjlighet att spana efter djuren som lockas fram av maten och förhoppningsvis får man några riktigt bra fototillfällen. Efter cirka en timme åker man tillbaka. Därefter rekommenderas dagens lunch i restaurangen på Eriksberg.

Pris: 130 kr för vuxen, 80 kronor för barn 4-16 år
Pris: 100 kr för vuxen, 50 kronor för barn 4-16 år, om du köper ovanstående biljett i samband med inträde till parken, frukost, lunch, hotellboende eller har säsongskort.

Boka på 0454-56 43 30 eller [email protected]

Tillfällen (<% occasionResult.length %>)