Den som glad är

  • Karlshamn
  • www.riksteatern.se
  • <% getFormattedDate(occasion) %> <% setPopoverDateLabel(occasion) %>

Föreställning i Svängsta Medborgarhus.

Beskrivning

"Den som glad är" är en sprudlande glad & lustfylld hyllnings-show till Siw Malmkvist & Barbro ”Lill-Babs” Svensson och deras 1960-tal. En djupdykning bland låtarna som de två gjorde till älskade örhängen – och som turades om att ligga på topplistorna under ett helt årtionde.
Mamma är lik sin mamma, Klas-Göran, Leva Livet, Tunna skivor med mera.

Föreställningen hade urpremiär på Göteborgs Stadsteater under en utsåld gästspelsvecka hösten 2014, och går sedan dess på turné landet runt.

Skådespelerskan Anna Bromee är uppvuxen med Siwan & Lill-Babs låtskatt ständigt närvarande på radion & grammofonen. I en parad av tidsenliga kläder – med humor, filmer, imitationer, unikt material och ljuv nostalgi sjunger & berättar hon om sina favoriter Siwan & Lill-Babs. En timmes musikaliskt & humoristiskt lyckopiller som vaccination mot den grå vardagen.

En glädjespäckad nostalgitripp till en tid när Lennart Hyland införde Frufri-dagen, när Ingo var världsmästare i boxning, när hela Sverige skrattade hejdlöst åt Birgitta Andersson & Carl-Gustaf Lindstedt – och en hela brännvin kostade 18 kronor.

Priser: Vuxen: 170 kr, scenpass vuxen 100 kr, pensionär 140 kr, scenpass pensionär 70 kr, ungdom t.o.m. 20 år 70 kr

Datum: 19 februari 2022
Tid: 19.00
Längd: 2 timmar inklusive 20 minuters paus
Plats: Svängsta Medborgarhus

Arrangör: Karlshamns Riksteaterförening

Tillfällen (<% occasionResult.length %>)