husvagn vid en sjö

Camping i Sveriges sydligaste Vildmark

Bli en del av vildmarkslivet och hitta campingplatsen som passar bäst för dig oavsett om du kommer i husvagn, husbil eller på cykel med ditt tält. Campinganläggningarna ligger sjönära och mitt i orörd natur fokuserar på familje- och friluftsliv. Du kan hyra kanot, båt eller hänga med på de aktiviteter som anordnas på anläggningen. Men här handlar det mest om att få tid att njuta av semesterdagarna och spendera tid med familjen. Bada, grilla eller cykla ut på upptäcktsfärd tillsammans.

Olofström består av hundratals sjöar, varav den största sjön Halen ligger utanför Olofström. Halen är en del av ett större sjösystem där du kan paddla vidare till Raslången, Gillesjön, Filkesjön och Immeln. 

Intill Halens strand finner du Halens Camping, som är en åretruntcamping med alla faciliteter du behöver. Du kan hyra cyklar, kanoter eller båt och upptäcka naturreservatet som omger Halen.Vill du upptäcka någon av de mindre orterna har du Vilshult med egen glasstillverkning, Kyrkhult med fantastiskt pizzabakning i vedugn och Jämshög med vackra Holjeån. Det är ett område som lockar till upptäckter och naturen är det viktigaste vi har, därför finns det utmärkta leder för både cykel, vandring och ridning. 

Campingarna erbjuder olika aktiviteter som zipline, hästridning

Selected filters: