julkänsla

jullov

Vad vill du göra under jullovet? Bada, pyssla, vandra, åka pulka eller simma som en sjöjungfru. Äntligen är årets jullovsprogram här! Merparten av aktiviteterna äger rum mellan den 23 december och den 11 januari. Vi har samlat tips och bra länkar här som vi hoppas ska hålla dig sysselsatt hela lovet!

jullov

Kul i jul

Oavsett om du vill hitta på något roligt i naturen eller vara med familj och vänner så finns det saker att göra i Sveriges Sydligaste vildmark.

aktiviteter

 

Holjebadet har öppet

Boka in juldisco, lär dig simma som en riktig sjöjungfru eller mys i bubbelbadet. Holjebadet har öppet under hela jullovet, men du måste boka din plats. Du kan se öppettider och få mer information om bokning.

jullovsprogram1jullovsprogram2

Ladda ner jullovsprogrammet 

 

Reflexvandra eller grilla

Runt Halen kan man ta med familjen på en vandring med pannlampa. Kul för både vuxna och barn. Låt alla få varsin pannlampa och följ markeringarna med reflex runt Halenrundan. Pausa och tänd en eld och grilla korv innan, så att alla är mätta och taggade. Det finns en fin grillplats precis vid Frickabron med plats för många. Här kan du ladda ner karta över Halens Friluftsområde.

vintervandra

Ha en underbar vinter!