Youtube video fallback image

Sölvesborg ❤ MAIF

Välkomna spelare, ledare och supportrar!

Vi vill varna er för att det är väldigt lätt att falla pladask för Sölvesborg. Det handlar om närhet, engagemang, värme och charm. Här samsas fotboll, jazz och hårdrock. Här flirtar havet med ängarna och kullerstenarna med de kritvita sandstränderna. Den är nyfiken och hjälpsam och kommer från människorna som bor här.

I Sölvesborg, och framförallt i Mjällby AIF, finns det plats för alla och det finns även en särskild sorts värme, som inte har med de sydliga breddgraderna att göra. 

För oss är Sölvesborg hemma. Däremot kan det vara svårt för er som kommer hit, kanske för första gången, att veta hur man hittar alla guldkorn. Därför har vi gjort en sida, bara för er, där ni hittar information om vad man kan äta, sova och göra under ert besök i Sölvesborg.

 

Mjällby AIF

Mjällby AIF är fotbollsföreningen som bevisar att ingenting är omöjligt. Genom åren har de byggt upp en stark verksamhet där varumärket Mjällby AIF står sig högt i fotbollssverige. Den professionella ledarstaben fostrar regelbundet fram nya talanger från de egna ungdomsleden, vilket genererat i att föreningen tillhör en av landets främsta fotbollsklubbar gällande talangutveckling.

MAIF

 

VISITSÖLVESBORG APP

Få den senaste informationen om evenemang, shopping, besöksmål och olika aktiviteter som sker i Sölvesborg. Sök på caféer, gårdsbutiker eller ställplatser som finns i din närhet, eller vilka aktiviteter som finns inom valda kilometer.

Appen finns tillgänglig för nedladdning både till Android och iOS från GooglePlay och Apple Appstore.

Artikelbild app

Utanför rektangeln - Mjällby AIF i samhället

Mjällby AIF har med sitt varumärke och sin kraft en enorm möjlighet att påverka det lokala samhället. För Mjällby AIF är det ett stort ansvar att ha möjligheten att kunna påverka och självklart något vi vill göra i så stor utsträckning som möjligt.

Tillsammans med Sölvesborgs kommun startade därför Mjällby AIF "Utanför Rektangeln" som är samlingsnamnet för alla de samhällsinsatser som klubben kommer genomföra, med start, 2021 och 2022. Det är det största enskilda samhällsprojektet som klubben någonsin sjösatt.

Projektledare och initiativtagare till "Utanför Rektangeln" är Jacob Lennartsson och Daniel Hjalmarsson.

Genom "Utanför Rektangeln" kommer Mjällby AIF:s engagemang utanför fotbollsplanen skapa en långsiktighet och en tydlighet där det finns möjlighet att skapa mätbara insatser, förbättringsmöjligheter men även anpassa projekten utifrån aktuella samhällsbehov.

MAIF

Logotypen är skapade av Emma Olofsson på e-RollUp och symboliserar att klubben har hjärta och kan bidra även utanför fotbollsrektageln.

Vill ni veta mer om Sölvesborg? Här är några av många uppskattade favoriter! 

Ambassadörsdagen 2020

Sölvesborgs kommun har som ambition att spelarna i Mjällby AIF ska känna sig välkomna och trivas i Sölvesborg. Som alla besökare vill kommunen att de ska uppleva värmen och engagemanget som finns rotat i Sölvesborg. 

 

I början av september 2020 anordnades den första Ambassadörsdagen för spelarna och ledartruppen i Mjällby AIF. Under dagen fick spelarna besöka en liten del av allt Sölvesborg har att erbjuda. Dagen blev mycket uppskattad och kommer bli ett återkommande inslag. 

Youtube video image

MAIF på instagram! 

Our instagram

Samuel Brolin vaktade målet under den första halvleken i U21-landskampen mot Finland som Sverige vann med 2-0 🇸🇪 #mjällbyaif

Our instagram

📍Läs mer om laget ”Mjällby AIF Allstars” och hur du anmäler dig på www.maif.se 🎥 Filmen är skapad av @hultmarkproduction och de gästande spelarna kommer från Valjeviken...

Our instagram

Stort grattis säger vi till huvudtränare Christian Järdler som fyller år idag 🎂 #mjällbyaif

Our instagram

Imorgon 15.00 lanserar Mjällby AIF tillsammans med @mittsolvesborg och @ocabsverige en grym nyhet. 📍Håll utkik på Mjällby AIF:s sociala medier. #utanförrektangeln...

Our instagram

Igår avslutade a-laget vårsäsongen med en golftävling på vackra @solvesborgsgk 🏌🏻‍♂️ 🥇 Vinnarparet Jesper Gustavsson och Max Watson vann en varsin weekend med...

Our instagram

Ändrat! 🔙 U21 Allsvenskan kommer, trots förra veckans information om enkelserie, genomföras som en dubbelserie. 📍Läs mer på www.maif.se #mjällbyaif