Cykelutflykt

  • Sölvesborg
  • Mjällby - -
  • <% getFormattedDate(occasion) %> <% setPopoverDateLabel(occasion) %>

Tvådagarsutflykt på den gamla Listerbanan.

Beskrivning

Plocka fram cyklarna och gör en tvådagarsutflykt på den gamla Listerbanan. Den första dagen cyklar du banvallen mot Hällevik och Hörvik där du kan njuta av en god lunch på någon av fiskrestaurangerna och dag två styr du kosan mot Sölvesborgs station och strosar runt i den medeltida stadskärnan, besöker Slottsparken och njuter av en glass vid Glassbåten.

Om du kommer med husbil så har vi en parkering i närheten av Mjällby gamla station som kostar 80:-/dygn och i anslutning till husbilsparkeringen finns en trädgård där du gärna får slå dig ner och fika eller grilla framåt kvällen. Wi-Fi finns. El och andra faciliteter finns ej vid ställplatsen men vid akut behov finns möjlighet att få tillgång till det närbelägna husets toalett och tillfälligt elbehov.

Strax i närheten finns även Mjällby handelscentrum med KappAhl, Extra stormarknad, café, grillrestaurang, blomsteraffär, garnaffär, hantverksbod, apotek, frisör för att nämna några. Dessa nås genom en gångstig genom trädgården, ca 20 minuters promenad.

Tillfällen (<% occasionResult.length %>)