Brynolf & Ljung

Trolleriduo gästar Mörrum.

Beskrivning

Brynolf & Ljung fick sitt internationella genombrott i Britain’s Got Talent inför över 11 miljoner tittare. För den svenska publiken kom det stora erkännandet med serien ”Brynolf & Ljung – Street magic” på TV4 (2015). Serien har hittills sänts tre säsonger med en halv miljon tittare varje vecka.
De har gjort shower i Las Vegas, Oslo, Helsingfors, Köpenhamn, New Delhi, Wien, Edinburgh, Shanghai, Hangzhou, Beijing, Paris och London. Nu är de här i Mörrum för att ge en intim och nära show.

Biljettpris: 775 kr + serviceavgift
I priset ingår förrätt, huvudrätt och kaffe med kaka. Exklusive dryck.

Insläpp foajé (maten serveras): 19.00
Kaffe med kaka serveras efter föreställningen.
Insläpp salong: Efter maten
Föreställningens längd: ca 45 minuter

Arrangören följer givetvis FHM:s rekommendationer och tror på deras prognos som lovar gott inför hösten. Skulle några restriktioner ligga kvar som förhindrar oss att genomföra föreställningen betalar de givetvis tillbaka pengarna.
Det enda du som kund riskerar är serviceavgiften och övriga valfria tilläggstjänster hos biljettåterförsäljaren (försäkrings-, leverans- och distributionsavgifter) som inte återbetalas.

Vid en situation där restriktionerna innebär att de får begränsa antalet och öka avståndet mellan gästerna förbehåller de sig rätten att flytta sällskapen till andra platser om restriktionerna från regeringen tvingar till det.

Arrangör: AMJ Produktion AB

Tillfällen (<% occasionResult.length %>)