Hyr kanot timmar (minst 2), heldag

Adress: Skärvgölsvägen 2, 37292 Kallinge Visa karta

Adress: Skärvgölsvägen 2, 37292 Kallinge

Linders Aluminiumkanot Inkas 525 är godkänd för 3 personer (med extrasäte) och kan användas som allt från stabil familjekanot till äventyrskanot. Lämplig även för veckolång uthyrning och rymmer stor packning. Vid kantring är den osänkbar.

Paddling sker i den vackra sjön Rötlången, som är en del av Ronnebyån, och som ligger i direkt anslutning till Kanotcentralen. Här kan du uppleva genuin vildmark och ett rikt djurliv.
Längs sjön finns iordningställda rastplatser med enkel standard som innehåller eldstad, toalett, sopkärl och i enstaka fall även vindskydd. Rastplatserna omfattas av en serviceavgift vid övernattning.
I kanothyran ingår även 2 paddlar, 2 flytvästar, 1 vattendunk 5 l samt lånekarta
För den som vill paddla enkel väg erbjuder vi transport av kanoter och övrig utrustning mot en extra kostnad.

Visa mer

Om denna aktivitet

  • Telefonnummer
    +46 45780300
Hotell

Cafe Mandeltårtan B&B /Villa Flora Viola

Avstånd: 12,6 km
Villa FloraViola har anor från 1800-talet och ligger i den vackra Brunnsparken i Ronneby. Äventyrsbadet Brunnsbadet ligger alldeles intill och i Brunnsparken kan du beundra den japanska trädgården.
Hotell

Ronneby Brunn Hotell - Blekinge

Avstånd: 12,6 km
Ronneby Brunn Hotell - sydöstra Sveriges största resortanläggning.
B & B

Göholms Bed and Breakfast

Avstånd: 17,8 km
Välkommen till det goda livet på landet - nära naturen och historien. Ett boende i herrgårdsmiljö i Inspektorsbostaden, Göholms gods. Promenadavstånd genom lövskogen till strandängar och badvikar. Incheckning kl 16:00 eller efter överenskommelse.