Världsarvet Karlskrona - Guidetur i mobilen

Visa karta

Gratis guidetur direkt i din smart-phone! Världsarvet Karlskrona förmedlar levande berättelser som du kan lyssna på eller läsa när du är i Karlskrona.

 

Applikationen finns enkelt att ladda ner i appbutik som är kopplad till din telefon (Google Play eller App Store).
Världsarvet Karlskrona tar med dig på en tur I Karlskrona som berättar om de byggnaderna som är av särskild vikt. Till de 21 stycken olika byggnaderna finns det information tillgängligt både i textformat och direkt i örat med ljud. Bilder finns för att öka igenkänningsfaktorn av de byggnader som världsarvet består av!

De fantastiska rösterna är inspelade av Katarina Ewerlöf och Uno Magnusson som tar er igenom Karlskrona.

Applikationen är helt gratis att hämta hem och länkar till nerladdning går att hitta längre ner på denna sida.
Språken som finns tillgängliga är svenska, engelska, och polska.

Så ta chansen att upptäcka världsarvet på egen hand!

Visa mer
Hotell

Hotell Conrad

Avstånd: 463 meter
Välkommen till Hotell Conrad, ett charmigt och familjärt hotell mitt i Karlskrona. En hotellövernattning inkluderar en generös kontinental frukostbuffé. Under dagen står kaffe och te framme för den fikasugna. På vardagarna (ej sommartid) bjuder vi även på våfflor med sylt och en hembakad kaka.
Camping

Dragsö Camping och Stugby

Avstånd: 1,9 km
Dragsö Camping & Stugby är en strandnära anläggning i Blekinges skärgård, bara 3 kilometer utanför Karlskrona. Här formar du själv din lediga tid och är hjärtligt välkommen oavsett om du kommer med husvagn, husbil, tält eller vill bo i stuga.
B & B

Skärva Herrgård - vid havet

Avstånd: 4,6 km
Välkommen att bo i en magiskt vacker 1700-tals herrgård med utsikt över Blekinge skärgård. Herrgården som ligger vackert inbäddad i grönska, mitt i Skärva naturreservat, används flitigt av gäster vid konferenser, evenemang, bröllop och privata fester.
Build: 2021-02-26 18:18:44, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-5734.cbischannel-309.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Todo, Action: showdetails