Nicklastorp GK

Adress: Nicklastorp 1, 37191 Karlskrona Datum: Torsdag 22 aug 2019 - tisdag 31 dec 2019 Visa karta

Adress: Nicklastorp 1, 37191 Karlskrona

En välskött och utmanande park- och skogsbana, par 71, i kuperad terräng med flera signaturhål i vacker bokskogsmiljö med bara 5 minuters bilresa från Karlskrona.

Här spelar du de första 9 hålen till största delen skogen och de sista 9 hålen i mer öppen terräng. Utslaget på hål nummer 1 är det vatten involverat, vilket kan göra första utslaget lite utmanande. På 3:ans korthål kan både vinden och det skyddande vattenhindret ställa till det. Spela taktiskt och smart. Det finns golfbilar att hyra, hund i koppel är tillåtet och det är endast tillåtet med softspikes på banan.

Faciliteter:
- Golfvagn
- Golfbilar att hyra
- Drivingrange
- Övningsområde
- Övningsgreen

- Klubbhus
- Omklädningsrum
- Dusch
- Handikappvänligt
- Klubbuthyrning
- Shop
- Café
- Resaturang

- Ställplats för husvagn inkl. eluttag
- Stuguthyrning
- Boende

Visa mer

Boka nu - välj startdatum och produkt

Totalt pris
Välj datum:

Om denna aktivitet

Hotell

Hotell Angöringen

Avstånd: 6,4 km
På bara några minuter tar du dig in till Karlskrona centrum och arena Rosenholm från detta prisvärda hotell med lugnt och avskilt läge.
B & B

Skärva Herrgård - vid havet

Avstånd: 3,2 km
Välkommen att bo i en magiskt vacker 1700-tals herrgård med utsikt över Blekinge skärgård. Herrgården som ligger vackert inbäddad i grönska, mitt i Skärva naturreservat, används flitigt av gäster vid konferenser, evenemang, bröllop och privata fester.
Hotell

Clarion Collection Hotel Carlscrona

Avstånd: 7,1 km
På Clarion Collection Hotel Carlscrona bor du i en mysig miljö inspirerad av Karlskrona stad och dess spännande historia. Hotellet är präglat av ett personligt bemötande och en varm känsla av att komma hem.