Båt - Rundtur i Världsarvet

Adress: Fisktorget, 37123 Karlskrona Visa karta

Adress: Fisktorget, 37123 Karlskrona

Följ med på en tur runt världsarvsstaden med M/F Gåsefjärden.

Följ med på en tur runt världsarvsstaden med M/F Gåsefjärden. Den perfekta turen för dig som vill uppleva Karlskronas skärgård och en del av världsarvet på kort tid. Båtturen är 2 timmar lång och vi färdas med M/F Gåsefjärden. Det går utmärkt att hoppa av vid någon av bryggorna vi passerar och ta en senare tur tillbaka. Vi passerar stenhuggarön Tjurkö, Kungsholms fort (besöket förbeställs på Turistbyrån tel 0455-30 34 90) och Drottningskärs Kastell på Aspö, som är en befästning från 1600-talet.

Tidtabell - se länk nedan.

Visa mer
Hotell

Scandic Karlskrona

Avstånd: 67 meter
Hotellet har ett centralt läge vid Fisktorget i Karlskrona centrum. Från hotellet har du nära till allt som världsarvsstaden har att erbjuda. Spännande aktiviteter, kulturella sevärdheter och annat kul för hela familjen ligger bara ett stenkast från hotellet.
Hotell

Hotell Conrad

Avstånd: 477 meter
Välkommen till Hotell Conrad, ett charmigt och familjärt hotell mitt i Karlskrona. En hotellövernattning inkluderar en generös kontinental frukostbuffé. Under dagen står kaffe och te framme för den fikasugna. På vardagarna (ej sommartid) bjuder vi även på våfflor med sylt och en hembakad kaka.
Hotell

Clarion Collection Hotel Carlscrona

Avstånd: 864 meter
Clarion Collection Hotel Carlscrona är ett fantastiskt hotell beläget intill havet och bara 5 minuter från järnvägsstationen. Du kommer verkligen inte att bli hungrig på hotellet med både gratis eftermiddagsfika och en kvällsmåltid som serveras varje dag.