Guidade turer - Kulturkompaniet

Adress: Björkholmsplan 7, 371 36 Karlskrona Visa karta

Adress: Björkholmsplan 7, 371 36 Karlskrona

Kulturkompaniets verksamhetsfältet är brett men på alla områden alltid inriktat mot kulturhistorian.

 

Kulturkompaniet i Blekinge är ett företag och nätverk som arbetar med tjänster inom kultur- och besöksnäringen. Verksamhetsfältet är brett, men på alla områden alltid inriktat mot kulturhistorian. Kulturkompaniet i Blekinge har ett mycket stort och högkvalitativt utbud av stadsvandringar, dramatiserade stadsvandringar, föredrag, guidningar och kulturhistoriska exkursioner i Världsarvet Karlskrona och i Blekinge.

Datum för de olika guidade turerna hittar du under "evenemang".
För mer information om respektive paket se företagets egen hemsida!

Visa mer

Om denna aktivitet

Telefonnummer (Bokning)
+46 707-13 66 91
Telefonnummer
+46 708-13 664
Hotell

Hotell Conrad

Avstånd: 725 meter
Välkommen till Hotell Conrad, ett charmigt och familjärt hotell mitt i Karlskrona. En hotellövernattning inkluderar en generös kontinental frukostbuffé. Under dagen står kaffe och te framme för den fikasugna. På vardagarna (ej sommartid) bjuder vi även på våfflor med sylt och en hembakad kaka.
Camping

Dragsö Camping och Stugby

Avstånd: 1,3 km
Dragsö Camping & Stugby är en strandnära anläggning i Blekinges skärgård, bara 3 kilometer utanför Karlskrona. Här formar du själv din lediga tid och är hjärtligt välkommen oavsett om du kommer med husvagn, husbil, tält eller vill bo i stuga.
B & B

Skärva Herrgård - vid havet

Avstånd: 4,3 km
Välkommen att bo i en magiskt vacker 1700-tals herrgård med utsikt över Blekinge skärgård. Herrgården som ligger vackert inbäddad i grönska, mitt i Skärva naturreservat, används flitigt av gäster vid konferenser, evenemang, bröllop och privata fester.
Build: 2021-02-26 18:18:44, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-5734.cbischannel-309.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Todo, Action: showdetails