Marinmuseums bibliotek

Adress: Bastiongatan, 371 32 Karlskrona Visa karta

Adress: Bastiongatan, 371 32 Karlskrona

Marinmuseums bibliotek har öppet för allmänheten helgfria tisdagar mellan 13-16.
Övrig tid efter tidsbokning 0455-35 93 62 eller [email protected] Då är det fritt för besök - utan att på förhand beställa tid.

Ingång från bryggan.

Specialinriktning: marinhistoria, nautika, skeppsbyggeri.

Marinmuseets bibliotek är ett forsknings- och referensbibliotek. Boksamlingen består av drygt
20 000 volymer.

Inriktningen på litteraturen är sjökrigsväsen, militärhistoria, teknik och skeppsbyggeri. Det finns även litteratur om galjonsbilder, hur människor levde ombord på sina fartyg, rullor över officerare i marinen, nautiska lexikon och annat kopplat till museets ämnesområde.

Visa mer

Om denna aktivitet

Hotell

Hotell Conrad

Avstånd: 981 meter
Välkommen till Hotell Conrad, ett charmigt och familjärt hotell mitt i Karlskrona. En hotellövernattning inkluderar en generös kontinental frukostbuffé. Under dagen står kaffe och te framme för den fikasugna. På vardagarna (ej sommartid) bjuder vi även på våfflor med sylt och en hembakad kaka.
Hotell

Clarion Collection Hotel Carlscrona

Avstånd: 888 meter
Clarion Collection Hotel Carlscrona är ett fantastiskt hotell beläget intill havet och bara 5 minuter från järnvägsstationen. Du kommer verkligen inte att bli hungrig på hotellet med både gratis eftermiddagsfika och en kvällsmåltid som serveras varje dag.
Camping

Dragsö Camping och Stugby

Avstånd: 2,4 km
Dragsö Camping & Stugby är en strandnära anläggning i Blekinges skärgård, bara 3 kilometer utanför Karlskrona. Här formar du själv din lediga tid och är hjärtligt välkommen oavsett om du kommer med husvagn, husbil, tält eller vill bo i stuga.
Build: 2019-11-13 14:01:08, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-5734.cbischannel-309 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Activity, Action: showdetails