Dykning - Unique Dive & Travel

Adress: Styrmansgatan 38, 37138 Karlskrona Visa karta

Adress: Styrmansgatan 38, 37138 Karlskrona

Unique erbjuder hela dykutbildningsprogrammet, från grundprogrammet till specialträning, kurser samt butik.

 

Har du aldrig dykt förut? Vill du prova? Unique kan erbjuda dig ett ”discover scuba dive”. Det innebär att du tillsammans med instruktör får göra ett dyk trots att du inte är certifierad dykare. Unique erbjuder hela utbildningsprogrammet. Från grundprogrammet till specialträning Kurser i små grupper. Open Water Dives (examen) i havet eller i någon av våra sjöar. I Blekinge har vi ca 200 sjöar runt hörnet och massor av vrak i skärgården. Oavsett om du är ensam eller tillhör en större grupp så kan vi erbjuda både kortare och längre dykturer. Vill du dyka i någon av våra närliggande sjöar eller i skärgården? Vill du kanske följa med på en dykresa till Röda havet, Sydostasien, Mexico etc? Unique har även uthryning och försäljning av dykutrustning.

Visa mer

Om denna aktivitet

Hotell

Hotell Conrad

Avstånd: 561 meter
Välkommen till Hotell Conrad, ett charmigt och familjärt hotell mitt i Karlskrona. En hotellövernattning inkluderar en generös kontinental frukostbuffé. Under dagen står kaffe och te framme för den fikasugna. På vardagarna (ej sommartid) bjuder vi även på våfflor med sylt och en hembakad kaka.
Camping

Dragsö Camping och Stugby

Avstånd: 1,5 km
Dragsö Camping & Stugby är en strandnära anläggning i Blekinges skärgård, bara 3 kilometer utanför Karlskrona. Här formar du själv din lediga tid och är hjärtligt välkommen oavsett om du kommer med husvagn, husbil, tält eller vill bo i stuga.
B & B

Skärva Herrgård - vid havet

Avstånd: 4,5 km
Välkommen att bo i en magiskt vacker 1700-tals herrgård med utsikt över Blekinge skärgård. Herrgården som ligger vackert inbäddad i grönska, mitt i Skärva naturreservat, används flitigt av gäster vid konferenser, evenemang, bröllop och privata fester.
Build: 2020-11-23 18:15:40, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-5734.cbischannel-309.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Todo, Action: showdetails