Barockträdgården i Grevagården

Adress: Borgmästaregatan 21, 371 35 Karlskrona Visa karta

Adress: Borgmästaregatan 21, 371 35 Karlskrona

Den lilla barockträdgården framför Blekinge museums huvudbyggnad rekonstruerades 1978 med en broderiparterr av klippt buxbom.

Terrassträdgården som man når via en monumental dubbeltrappa rustades också. På varsin sida om denna trappa står två mycket gamla och grova idegranar. De tros ha planterats redan 1704.

Visa mer

Om denna aktivitet

Hotell

Hotell Conrad

Avstånd: 352 meter
Välkommen till Hotell Conrad, ett charmigt och familjärt hotell mitt i Karlskrona. En hotellövernattning inkluderar en generös kontinental frukostbuffé. Under dagen står kaffe och te framme för den fikasugna. På vardagarna (ej sommartid) bjuder vi även på våfflor med sylt och en hembakad kaka.
Hotell

Clarion Collection Hotel Carlscrona

Avstånd: 733 meter
Clarion Collection Hotel Carlscrona är ett fantastiskt hotell beläget intill havet och bara 5 minuter från järnvägsstationen. Du kommer verkligen inte att bli hungrig på hotellet med både gratis eftermiddagsfika och en kvällsmåltid som serveras varje dag.
Hotell

Scandic Karlskrona

Avstånd: 216 meter
Hotellet har ett centralt läge vid Fisktorget i Karlskrona centrum. Från hotellet har du nära till allt som världsarvsstaden har att erbjuda. Spännande aktiviteter, kulturella sevärdheter och annat kul för hela familjen ligger bara ett stenkast från hotellet.