Trummenäs GK – Banan just vid havet

Adress: Trummenäsvägen, 37302 Ramdala Datum: Torsdag 12 dec 2019 - tisdag 31 dec 2019 Visa karta

Adress: Trummenäsvägen, 37302 Ramdala

En klubb som har känsla för det sportsliga, idrottsliga vilket avspeglar banan. En vacker omgivning just där havet möter greener och fairways.

Vi erbjuder två banor, dels en 18-håls park/seasidebana, dels en 18-håls korthålsbana. Du ser havet från alla hålen på 18-hålsbanan, en bana av hög klass som hela tiden förbättras.
Korthålsbanan är tillgänglig enligt Pay and Play, alla är välkomna oavsett förkunskaper

Klubbens geografiska läge i skärgården medger spel i stort sett året runt. Skärgårdsmiljön påverkar också banan - sällan regn och ofta sol och vind.

Utmärkta träningsmöjligheter med en vidsträckt drivingrange, grästee, 17 mattor med avstånd till alla mål samt två under tak och en studio. Till detta kommer ett varierat inspelsområde för egna bollar.

Golfstore shop med brett utbud och restaurang med fullständiga rättigheter och kiosk vid 9:e hålet .

Alla kategorier av golfare skall känna sig mycket välkomna hos oss!

Visa mer

Boka nu - välj startdatum och produkt

Totalt pris
Välj datum:

Om denna aktivitet

Hotell

Hotell Angöringen

Avstånd: 7,2 km
På bara några minuter tar du dig in till Karlskrona centrum och arena Rosenholm från detta prisvärda hotell med lugnt och avskilt läge.
Hotell

Hotell Conrad

Avstånd: 9,2 km
Välkommen till Hotell Conrad, ett charmigt och familjärt hotell mitt i Karlskrona. En hotellövernattning inkluderar en generös kontinental frukostbuffé. Under dagen står kaffe och te framme för den fikasugna. På vardagarna (ej sommartid) bjuder vi även på våfflor med sylt och en hembakad kaka.
Hotell

Clarion Collection Hotel Carlscrona

Avstånd: 8,9 km
Clarion Collection Hotel Carlscrona är ett fantastiskt hotell beläget intill havet och bara 5 minuter från järnvägsstationen. Du kommer verkligen inte att bli hungrig på hotellet med både gratis eftermiddagsfika och en kvällsmåltid som serveras varje dag.
Build: 2019-12-11 13:33:30, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-5734.cbischannel-309 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Activity, Action: showdetails