Sölvesborgs GK

Adress: Ljungaanabbevägen , 29425 Sölvesborg Datum: Torsdag 16 jan 2020 - torsdag 16 jan 2025 Visa karta

Adress: Ljungaanabbevägen , 29425 Sölvesborg

En omväxlande park- och seasidebana, par 72, som ligger naturskönt i Sölvesborgsviken med restaurang, boende, övningsområden och padelbana.

En av Sveriges bästa golfbanor!

Sölvesborgs golfbana är känd för att vara relativt lättspelad, främst för att du alltid hittar bollen, trots att de flesta banor är kantade av tallar. Banan är oftast spelbar med sommargreener större delen av året och från det avslutande hålen har du en magnifik utsikt över staden, Sölvesborgsviken och Europas längsta gång- och cykelbro.


Här är det tillåtet att ha hunden med sig, bara den är kopplad. Det finns golfbilar att hyra och softspikes rekommenderas. Banans svåraste hål är det 15:e. På hål 17 spelar du längs med havet från tee till green och det avslutande 18:e hålet följer Sölvesborgsviken.


Faciliteter:
- 18 hål och 9 hål Pay&Play
- Boende
- Drivingrange
- Restaurang
- Golfbilar
- Shop
- Ställplatser till husbilar & husvagnar
- Padelbana

Visa mer

Boka nu - välj startdatum och produkt

Totalt pris
Välj datum:

Om denna aktivitet

Hotell

First Hotel Carlshamn

Avstånd: 21,3 km
Hos oss bor du på randen till havet. Korsa bara gatan utanför hotellet och du kommer till piren där du kan ta en båt rakt ut i skärgården. Eller så nöjer du dig med att avnjuta hamnutsikten från restaurang Hotellbaren och smuttar på den smått obligatoriska Carlshamns Flaggpunsch.
Lägenhet

Hälleviks Camping

Avstånd: 8,2 km
På Listerlandet – i västra Blekinge – ligger en av landskapets vackrast belägna (och myggfria) campingplatser. Här får du en avkopplande eller aktiv vistelse i husvagn, husbil, tält, stuga eller lägenhet. Speciellt anpassade platser för husbilar finns.
Camping

Tredenborgs Camping/Camping

Avstånd: 2,9 km
Tredenborgs Camping är en lugn och trivsam familjecamping med 200 tomter för husvagn, husbil och tält med eller utan el. Anläggningen har ett unikt läge på strandkanten mellan den blekingska bokskogen och havet, endast 3 km från Sölvesborgs centrum.
Build: 2020-01-28 13:17:32, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-5734.cbischannel-309 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Activity, Action: showdetails