Karlshamns GK - Nya

Adress: Kylingaryds byväg 85-20, 37591 Mörrum Datum: Torsdag 16 jan 2020 - torsdag 16 jan 2025 Visa karta

Adress: Kylingaryds byväg 85-20, 37591 Mörrum

Lite smartare än den "Gamla banan" och en riktig utmaning för den som vill chansa och hitta genvägar. Fantastiska vyer över kommande hål och Ryssberget på håll.

Karlshamns Golfklubbs nya bana är byggd i två etapper.
Första etappen blev klar 1992 och de sista 9 hålen invigdes 2004.
Banan är lite smalare än den gamla och blir på så sätt en riktig utmaning för den som vill chansa och hitta genvägar. Från hål nr 13 har man en fantastisk vy över kommande hål och vid bra väder kan man se ända bort till Ryssberget.

Den nya banan har, nu när den vuxit till sig, blivit väldigt populär mycket på grund av sina täta fairways och underbara greener

Vi erbjuder 2 fina banor i fantastisk natur och där varje hål är en härlig spelupplevelse. Tack vare våra två banor är speltillgängligheten hög och det gör att du som gäst oftast har det lätt att hitta en speltid. Vår drivingrange har 6 platser under tak och dessutom 6 mattor ute i det fria. Det finns också möjlighet att slå direkt från gräset. Till träningsanläggningen hör också en 5-håls korthålsbana samt pitch- och chipgreen och möjlighet att träna bunkerslag.

Klubben har en trevlig och välbesökt restaurang som erbjuder en populär buffélunch alla veckans dagar och på uteserveringen har man en underbar vy över hål 18,10 och 1 på gamla banan.

Klubben har en välrenommerad tränare knuten till sig. Hos honom går det bra att ta en lektion eller handla i den mycket välsorterade shopen.

Kommer du till klubben med husbil eller husvagn har vi en mycket trevlig uppställningsplats, mer om den kan du läsa under rubriken husvagnparkering.

Vår personal i kansliet har hög servicenivå och kommer att göra allt för att ni ska känna er välkomna till oss på Karlshamns Golfklubb.

Visa mer

Boka nu - välj startdatum och produkt

Totalt pris
Välj datum:

Om denna aktivitet

Vandrarhem

Stiftsgården Södra Hoka

Avstånd: 7,5 km
Södra Hoka är fylld av stimulerande miljöer! Det naturen erbjuder i form av sjöar, fiskevatten, badplats, skogar och strövområden uppskattas av många gäster.
Hotell

First Hotel Carlshamn

Avstånd: 7,7 km
Hos oss bor du på randen till havet. Korsa bara gatan utanför hotellet och du kommer till piren där du kan ta en båt rakt ut i skärgården. Eller så nöjer du dig med att avnjuta hamnutsikten från restaurang Hotellbaren och smuttar på den smått obligatoriska Carlshamns Flaggpunsch.
Hotell

Best Western Hotel Karlshamn

Avstånd: 5,3 km
Varmt välkommen till oss i Karlshamn med närhet till allt som har med skärgården att göra. I vårt nyrenoverade hotell bor du i en modern, avslappnad, trygg och varm miljö. Välkommen till Karlshamns Spa & Relax!
Build: 2020-01-13 17:00:40, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-5734.cbischannel-309 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Activity, Action: showdetails