Ronneby Bruk

Adress: Järnbruksvägen 5, 372 52 Kallinge Visa karta

Adress: Järnbruksvägen 5, 372 52 Kallinge

Fabriksförsäljning i vår fabriksbod. Vi säljer bland annat gjutjärnsprodukter, knivar och kastruller till reducerade priser.

Ronneby Bruk för vidare en flera hundra år gammal järnbrukstradition i Ronnebybygden. Här görs klassiska tunnväggiga gjutjärnsprodukter för hem och hushåll. Vi är nu stolta att kunna presentera våra nya lätta stek- & kokkärl av lättviksgjutjärn, Ceramalj. Kärlen är tillverkade av naturligt gjutjärn där utsidan är emaljerad och insidan har en nyutvecklad keramisk giftfri yta.

Här i Fabriksboden finner ni olika typer av gjutjärnsprodukter, Maestro köksknivar och skärbrädor av bokträ, Maestro rostfria kastruller & grytor för induktionsspisar, Maestro Koppar, Kopparkokkärl med rostfri insida och induktionsbotten, termosar, köksredskap och mycket mer. I Fabriksboden är det i huvudsak andrasortering med små skönhetsfel, men du finner även utgående artiklar, mässprover och provkollektioner till reducerade priser.
Butiken ligger på det gamla Kockumsområdet i Kallinge, cirka 4 kilometer norr om Ronneby.

Visa mer

Om denna aktivitet

Camping

Dragsö Camping och Stugby

Avstånd: 19 km
Dragsö Camping & Stugby är en strandnära anläggning i Blekinges skärgård, bara 3 kilometer utanför Karlskrona. Här formar du själv din lediga tid och är hjärtligt välkommen oavsett om du kommer med husvagn, husbil, tält eller vill bo i stuga.
Hotell

Ronneby Brunn Hotell - Blekinge

Avstånd: 5,1 km
Ronneby Brunn Hotell - sydöstra Sveriges största resortanläggning.
B & B

Skärva Herrgård - vid havet

Avstånd: 18,3 km
Välkommen att bo i en magiskt vacker 1700-tals herrgård med utsikt över Blekinge skärgård. Herrgården som ligger vackert inbäddad i grönska, mitt i Skärva naturreservat, används flitigt av gäster vid konferenser, evenemang, bröllop och privata fester.
Build: 2020-07-08 15:35:02, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-5734.cbischannel-309.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Activity, Action: showdetails