Spelning med Ingegerd Wessel

Område: Sölvesborg
Arena/Plats: Vita Boden, Nogersund
Kategori: Konsert & Musik
Datum: Fredag 29 mar 2019

Trubadurer från Visans Vänner i Sölvesborg underhåller innan Ingegerd Wessel, tidigare elev från visskolan i Kungälv, tar över och spelar och sjunger. Ett samarrangemang mellan Visans Vänner och Nogersunds hembygdsförening.

Ingegerd Wessel, låtskrivare och vissångare, skriver angelägna och berörande texter om människor och möten. Med båda fötterna i den småländska myllan lyser både blomning och karghet igenom. Influenserna kommer bland annat från Barbro Hörberg, Olle Adolphson och Bo Kaspers Orkester i en musikalisk mix av visa, pop och jazz. Sångerna knyts ihop med ett berättande som sällan lämnar lyssnaren oberörd.

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
29 Mar
Fredag 29 mar 2019 18:00 - 21:00 Vita Boden, Nogersund

Länkar

Webbsida
http://
Evenemangslänk
http://
Bokningslänk
http://
Hotell

First Hotel Carlshamn

Avstånd: 19,9 km
Hos oss bor du på randen till havet. Korsa bara gatan utanför hotellet och du kommer till piren där du kan ta en båt rakt ut i skärgården. Eller så nöjer du dig med att avnjuta hamnutsikten från restaurang Hotellbaren och smuttar på den smått obligatoriska Carlshamns Flaggpunsch.
Lägenhet

Hälleviks Camping

Avstånd: 1,3 km
På Listerlandet – i västra Blekinge – ligger en av landskapets vackrast belägna (och myggfria) campingplatser. Här får du en avkopplande eller aktiv vistelse i husvagn, husbil, tält, stuga eller lägenhet. Speciellt anpassade platser för husbilar finns.
Camping

Tredenborgs Camping/Camping

Avstånd: 10,9 km
Tredenborgs Camping är en lugn och trivsam familjecamping med 200 tomter för husvagn, husbil och tält med eller utan el. Anläggningen har ett unikt läge på strandkanten mellan den blekingska bokskogen och havet, endast 3 km från Sölvesborgs centrum.

I närheten av


Kundservice

Bokningsvillkor

Avboka bokning

Nordic Travel, Blekinges officiella arrangör, ansvarar för bokningen på sidan.


Blekinges officiella bokningssajt

  • • Störst utbud
  • • Säker betalning online
  • • Inga bokningsavgifter