Föreställning - Mänskligheten - Föreställningen om oss själva

Område: Karlskrona
Kategori: Evenemang, Teater & Nöje
Datum: Torsdag 11 feb 2021

Fredrik Lindströms nya soloshow "Mänskligheten – Föreställningen om oss själva" hyllas unisont i media. Nu kommer den till Konserthusteatern i Karlskrona!

Föreställningen om oss själva hade premiär på Scala i Stockholm i början av 2019. Nu fortsätter Lindström med en turné runtom Sverige.

I ”Mänskligheten – Föreställningen om oss själva" tar Fredrik Lindström upp modernt mänskligt beteende och använder underhållande statistik, fakta, visuella hjälpmedel och underfundig humor för att undersöka hur självständiga vi människor egentligen är. Vad är det egentligen som styr oss? Fakta och förnuft eller känslor? Och hur mycket kan vi egentligen skylla på ”den mänskliga faktorn”?

Fredrik Lindström har belönats med en lång rad priser. Exempelvis Karamelodiktstipendiet, Tage Danielsson-priset, Aftonbladets tv-pris för bästa manliga tv-personlighet, Stora journalistpriset som ”Årets förnyare” och Natur & Kulturs kulturpris.

Spellängd: Cirka 90 minuter, utan paus.
Insläpp: 19:30
Starttid: 20:00

Pris: 565 kr (inkl. 40 kr i serviceavgift)
Rullstolsplatser inkl ledsagare bokas på 0771-70 70 70
Biljetterna säljs online på ticketmaster.se, länken finner du nedanför.

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
11 Feb
Torsdag 11 feb 2021 20:00 - 21:30 Karlskrona Konserthusteater

Länkar

Camping

Dragsö Camping och Stugby

Avstånd: 1,7 km
Dragsö Camping & Stugby är en strandnära anläggning i Blekinges skärgård, bara 3 kilometer utanför Karlskrona. Här formar du själv din lediga tid och är hjärtligt välkommen oavsett om du kommer med husvagn, husbil, tält eller vill bo i stuga.
B & B

Skärva Herrgård - vid havet

Avstånd: 4,5 km
Välkommen att bo i en magiskt vacker 1700-tals herrgård med utsikt över Blekinge skärgård. Herrgården som ligger vackert inbäddad i grönska, mitt i Skärva naturreservat, används flitigt av gäster vid konferenser, evenemang, bröllop och privata fester.
Hotell

Hotell Conrad

Avstånd: 360 meter
Välkommen till Hotell Conrad, ett charmigt och familjärt hotell mitt i Karlskrona. En hotellövernattning inkluderar en generös kontinental frukostbuffé. Under dagen står kaffe och te framme för den fikasugna. På vardagarna (ej sommartid) bjuder vi även på våfflor med sylt och en hembakad kaka.

I närheten av


Kundservice

 


Blekinges officiella bokningssajt

  • • Störst utbud
  • • Säker betalning online
  • • Inga bokningsavgifter
Build: 2000-01-01 00:00:00, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-5734.cbischannel-309.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Event, Action: showdetails