Föreställning - Chefen

Område: Karlshamn
Arena/Plats: Karlshamns Stadsteater
Kategori: Teater & Nöje
Datum: Onsdag 14 okt 2020

Ett absurt, komiskt och mörkt kontorsdrama om våra innersta begär.

Den nyblivna mellanchefen Jenny längtar efter något omstörtande. Hon vill driva igenom storslagna visioner på det stora företaget. Men snart sugs hon in i nästintill obegripliga maktspel i den stenhårda chefshierarki som råder. Likt en blodig maffia släntrar cheferna mellan lunchrestaurangen och mötesrummen. Och ur företagets dunkla djup bubblar känslokladd, kött och tjafs upp som inte alls ryms i de mallar och system som hon ska jobba efter. Vad den duktiga mellanchefen Jenny dessutom inte anar - är att hon själv på ett snuskigt, smutsigt sätt ska bli orsak till sin egen undergång.

Chefen är ett absurt, komiskt och mörkt kontorsdrama om våra innersta begär. En surrealistisk samtidsskildring på managementspråk. Det handlar om kroppar och kostymer, om att dominera och domineras. Och om porriga skräpmail, uppfuckade powerpointpresentationer och medarbetarsamtal från helvetet.

Datum: 14 oktober
Tid: 19.00
Längd: 2, 40 timmar inklusive 20 minuters paus
Plats: Karlshamns Stadsteater
Förköp: www.riksteatern.se/karlshamn, Lundins Bokhandel, Stora Coop och eventuellt överblivna biljetter vid entrén speldagen en timme innan

Med anledning av rådande pandemi, säljs överblivna biljetter enbart i kassan en timme innan föreställningen börjar. Det är dessutom en kontantfri kassa och man betalar med Swish. Teaterföreningen rekommenderar att man köper via återförsäljare eller hemsidan. Kom gärna i god tid till teatern.

Arrangör: Karlshamns Riksteaterförening

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
14 Okt
Onsdag 14 okt 2020 19:00 Karlshamns Stadsteater

Länkar

Lägenhet

Hälleviks Camping

Avstånd: 19,8 km
På Listerlandet – i västra Blekinge – ligger en av landskapets vackrast belägna (och myggfria) campingplatser. Här får du en avkopplande eller aktiv vistelse i husvagn, husbil, tält, stuga eller lägenhet. Speciellt anpassade platser för husbilar finns.
Camping

Camping- och lägerplats för fiskare

Avstånd: 8 km
Vackert beläget precis vid Mörrumsåns strand ligger Kronolaxfiskets två lägerplatser för uppställning av husvagn eller tält.
Hotell

Best Western Karlshamn

Avstånd: 3,2 km
Spa, hotell och restaurang. Bo i modern, avslappnad, trygg och varm miljö.

I närheten av


Kundservice

 


Blekinges officiella bokningssajt

  • • Störst utbud
  • • Säker betalning online
  • • Inga bokningsavgifter
Build: 2020-09-23 19:01:06, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-5734.cbischannel-309.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Event, Action: showdetails