Utställning - The Overview Effect

Område: Karlskrona
Stortorget, 370 32 Karlskrona (Visa karta)
Arena/Plats: Stortorget Karlskrona
Kategori: Evenemang, Utställningar
Datum: Tisdag 1 dec 2020 - söndag 10 jan 2021

Utställningen The Overview Effect har flyttat in till Trossö och hela utställningen finns nu samlad på Stortorget! En unik möjlighet att se spektakulära fotografier tagna på en höjd av 600-800 km, som visar människans avtryck på vår planet.

Utomhusutställningen föreställer allt från naturliga fenomen till städer, gruvor, hamnar och hav. Motiven avslöjar häpnadsväckande fågelperspektiv. The Overview Effect vill belysa vikten av att sätta saker i ett större perspektiv för att vi bättre ska kunna förstå att vi alla är en viktig del av en fungerande värld.

Utställningen speglar olika teman och innehåller även inslag samt inspiration om vår egen regions utveckling och framtid.

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
1 Dec
Tisdag 1 dec 2020 Stortorget Karlskrona
2 Dec
Onsdag 2 dec 2020 Stortorget Karlskrona
3 Dec
Torsdag 3 dec 2020 Stortorget Karlskrona
4 Dec
Fredag 4 dec 2020 Stortorget Karlskrona

Länkar

B & B

Skärva Herrgård - vid havet

Avstånd: 4,5 km
Välkommen att bo i en magiskt vacker 1700-tals herrgård med utsikt över Blekinge skärgård. Herrgården som ligger vackert inbäddad i grönska, mitt i Skärva naturreservat, används flitigt av gäster vid konferenser, evenemang, bröllop och privata fester.
Camping

Dragsö Camping och Stugby

Avstånd: 1,8 km
Dragsö Camping & Stugby är en strandnära anläggning i Blekinges skärgård, bara 3 kilometer utanför Karlskrona. Här formar du själv din lediga tid och är hjärtligt välkommen oavsett om du kommer med husvagn, husbil, tält eller vill bo i stuga.
Hotell

Hotell Conrad

Avstånd: 403 meter
Välkommen till Hotell Conrad, ett charmigt och familjärt hotell mitt i Karlskrona. En hotellövernattning inkluderar en generös kontinental frukostbuffé. Under dagen står kaffe och te framme för den fikasugna. På vardagarna (ej sommartid) bjuder vi även på våfflor med sylt och en hembakad kaka.

I närheten av


Kundservice

 


Blekinges officiella bokningssajt

  • • Störst utbud
  • • Säker betalning online
  • • Inga bokningsavgifter
Build: 2000-01-01 00:00:00, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-5734.cbischannel-309.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Event, Action: showdetails