Hetaste filmerna i september 2020 på Centrumbiografen.

Område: Ronneby
Arena/Plats: Centrumbiografen
Kategori: Evenemang, Film

Visas hos oss i Dolby Atmos.

September:

The Conjuring, the devil made me do it:
Den tredje filmen om spökjägarparet Warren följer ett av deras mest sensationella fall. Det börjar med kampen om en liten pojkes själ, och leder till den första gången i amerikansk historia då en mordmisstänkt skyllde på demonisk besatthet som sitt försvar.

Connected:
"Connected" följer en vanlig familj i en allt mer teknologisk värld. När Katie Mitchell kommer in på sin drömskola insisterar pappa Rick att hela familjen ska med och köra henne, för att umgås tillsammans en sista gång. Men deras roadtrip hindras när elektroniska apparater världen över börjar ta över kontrollen.

The King's man:
En bakgrundsberättelse om hur spionorganisationen Kingsman kom till. När historiens värsta tyranner och kriminella hjärnor samlas för att planera ett krig och döda miljontals, kämpar en man mot klockan för att stoppa dem.

Dag för dag:
"Dag för dag" inleds på ett äldreboende där Tomas von Brömssen spelar den demente Tage. Där finns även Malte som spelas av Sven Wollter och Rut spelad av Marianne Mörck. Vi möter även vårdaren Katrin (Martina Haag) och städaren Simon (William Spetz) som tillsammans beger sig ut på en husbilsresa genom Europa för att uppfylla en äldre mans sista önskan.

The french dispatch:
Wes Andersons nya film handlar om en amerikansk journalist stationerad i Frankrike efter andra världskriget.

För mer information om datum och åldersgräns etc. besök vår hemsida www.centrumbiografen.se

Kontaktinformation

E-post
[email protected]
Arrangör e-post
[email protected]

Länkar

Villkor

Åldersgräns
Åldersgräns 0
Camping

Dragsö Camping och Stugby

Avstånd: 18,2 km
Dragsö Camping & Stugby är en strandnära anläggning i Blekinges skärgård, bara 3 kilometer utanför Karlskrona. Här formar du själv din lediga tid och är hjärtligt välkommen oavsett om du kommer med husvagn, husbil, tält eller vill bo i stuga.
B & B

Skärva Herrgård - vid havet

Avstånd: 18,1 km
Välkommen att bo i en magiskt vacker 1700-tals herrgård med utsikt över Blekinge skärgård. Herrgården som ligger vackert inbäddad i grönska, mitt i Skärva naturreservat, används flitigt av gäster vid konferenser, evenemang, bröllop och privata fester.
Hotell

Ronneby Brunn Hotell - Blekinge

Avstånd: 1,7 km
Ronneby Brunn Hotell - sydöstra Sveriges största resortanläggning.

I närheten av


Kundservice

 


Blekinges officiella bokningssajt

  • • Störst utbud
  • • Säker betalning online
  • • Inga bokningsavgifter
Build: 2020-09-23 19:01:06, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-5734.cbischannel-309.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Event, Action: showdetails