Vi reser genom Blekinge i ord, bild och toner

Område: Sölvesborg
Kategori: Föredrag, Konsert & Musik
Datum: Onsdag 11 mar 2020

Följ med på en resa, i form av en föreläsningsserie, genom vårt Blekinge i ord bild och toner.

Vid 12 tillfällen under hösten/vintern och våren kommer vi att träffas för att få veta mer om vårt fina Blekinge. Det blir både nutid och dåtid. Det är upplagt så att vi ägnar 2 kvällar vardera åt våra 5 kommuner som blir som delområden i denna ”resan”.
Tommy Nilsson, Sverigevandraren, kommer att finnas med vid 5 av tillfällena, vid de andra blir det lokala ”guider”. I vår avslutar vi med en bussresa genom Blekinge. Varmt välkomna på vår ”resa”!
Datum; 8/1(Tommy), 22/1, 5/2( Tommy),19/2,11/3 (sammanfattning)

Arr: Hörvik-Krokås Hembygdsförening, studieförbundet vuxenskolan

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
11 Mar
Onsdag 11 mar 2020 18:00 - 20:00 Hörvik-Krokås Hembygdsgård

Kontaktinformation

E-post
[email protected]
Arrangör e-post
[email protected]
Hotell

First Hotel Carlshamn

Avstånd: 15,9 km
Hos oss bor du på randen till havet. Korsa bara gatan utanför hotellet och du kommer till piren där du kan ta en båt rakt ut i skärgården. Eller så nöjer du dig med att avnjuta hamnutsikten från restaurang Hotellbaren och smuttar på den smått obligatoriska Carlshamns Flaggpunsch.
Camping

Tredenborgs Camping

Avstånd: 11,9 km
Tredenborgs Camping är en lugn och trivsam familjecamping som har ett unikt läge på strandkanten mellan den blekingska bokskogen och havet. Här hittar ni vackra vandringsleder, cykelleder och kanotturer i sagolik natur. Till Sölvesborgs centrum är det endast tre kilometer och där finner ni mysiga kullerstensgator, restauranger, caféer och butiker.
Lägenhet

Hälleviks Camping

Avstånd: 3,7 km
På Listerlandet – i västra Blekinge – ligger en av landskapets vackrast belägna (och myggfria) campingplatser. Här får du en avkopplande eller aktiv vistelse i husvagn, husbil, tält, stuga eller lägenhet. Speciellt anpassade platser för husbilar finns.

I närheten av


Kundservice

Bokningsvillkor

Nordic Travel, Blekinges officiella arrangör, ansvarar för bokningen på sidan.


Blekinges officiella bokningssajt

  • • Störst utbud
  • • Säker betalning online
  • • Inga bokningsavgifter
Build: 2020-02-20 15:17:56, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-5734.cbischannel-309.v1 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Event, Action: showdetails