Visning av utställningen KULLARO

Område: Sölvesborg
Arena/Plats: Sölvesborgs Konsthall
Kategori: Utställningar
Datum: Lördag 6 jul 2019

Jenni och Andreas Kullaro från familjeföretaget i Lönsboda visar sin utställning och berättar om sin passion för och sitt arbete med diabasen som arbetsmaterial.

Jenni och Andreas Kullaro från familjeföretaget i Lönsboda visar sin utställning och berättar om sin passion för och sitt arbete med diabasen som arbetsmaterial.
Så här säger de inför utställningen: ”Vårt mål är att med en tidlös enkelhet lyfta fram mötet mellan konst och bruksföremål. Det som driver oss är den stora passionen för form och de starka banden till diabas.”
I utställningen visas både konst-och bruksföremål, designmöbler och smycken – allt med diabasen som utgångspunkt. Under visningen får du veta mer om Jenni och Andreas arbete på Kullaro.
Välkomna. Fri entré.

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
6 Jul
Lördag 6 jul 2019 13:00 - 14:00 Sölvesborgs Konsthall

Kontaktinformation

Arrangör e-post
[email protected]

Länkar

Webbsida
http://solvesborgskonstforening.se
Evenemangslänk
http://
Bokningslänk
http://
Camping

Tredenborgs Camping/Camping

Avstånd: 3 km
Tredenborgs Camping är en lugn och trivsam familjecamping med 200 tomter för husvagn, husbil och tält med eller utan el. Anläggningen har ett unikt läge på strandkanten mellan den blekingska bokskogen och havet, endast 3 km från Sölvesborgs centrum.
Hotell

First Hotel Carlshamn

Avstånd: 21,4 km
Hos oss bor du på randen till havet. Korsa bara gatan utanför hotellet och du kommer till piren där du kan ta en båt rakt ut i skärgården. Eller så nöjer du dig med att avnjuta hamnutsikten från restaurang Hotellbaren och smuttar på den smått obligatoriska Carlshamns Flaggpunsch.
Lägenhet

Hälleviks Camping

Avstånd: 9,3 km
På Listerlandet – i västra Blekinge – ligger en av landskapets vackrast belägna (och myggfria) campingplatser. Här får du en avkopplande eller aktiv vistelse i husvagn, husbil, tält, stuga eller lägenhet. Speciellt anpassade platser för husbilar finns.

I närheten av


Kundservice

Bokningsvillkor

Avboka bokning

Nordic Travel, Blekinges officiella arrangör, ansvarar för bokningen på sidan.


Blekinges officiella bokningssajt

  • • Störst utbud
  • • Säker betalning online
  • • Inga bokningsavgifter