Smådjursutställning

Område: Sölvesborg
Arena/Plats: Biblioteksparken
Kategori: Barn & Familj, Utställningar
Datum: Torsdag 4 jul 2019

Ställ ut ditt husdjur i biblioteksparken eller kom förbi och titta och lägg en röst på just ditt favoritdjur kl. 10.00 - 13.00

Den 4 juli anordnar vi en smådjursutställning i biblioteksparken mellan kl. 10-13. I år har vi samarbete med Mackes zoo för att göra smådjursutställningen ännu mysigare! Du som är under 18 år kan vara med och ställa ut ditt husdjur och du anmäler dig enklast på Killebomfestivalens hemsida. Välkommen till biblioteksparken för att rösta fram just ditt favoritdjur!

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
4 Jul
Torsdag 4 jul 2019 10:00 - 13:00 Biblioteksparken

Kontaktinformation

Telefonnummer
+46 (0)456-816852
Telefonnummer (Bokning)
+46 (0)456-816852, 0456-816860
E-post
[email protected]
Arrangör e-post
[email protected]

Länkar

Hotell

First Hotel Carlshamn

Avstånd: 21,3 km
Hos oss bor du på randen till havet. Korsa bara gatan utanför hotellet och du kommer till piren där du kan ta en båt rakt ut i skärgården. Eller så nöjer du dig med att avnjuta hamnutsikten från restaurang Hotellbaren och smuttar på den smått obligatoriska Carlshamns Flaggpunsch.
Camping

Tredenborgs Camping/Camping

Avstånd: 3,1 km
Tredenborgs Camping är en lugn och trivsam familjecamping med 200 tomter för husvagn, husbil och tält med eller utan el. Anläggningen har ett unikt läge på strandkanten mellan den blekingska bokskogen och havet, endast 3 km från Sölvesborgs centrum.
Lägenhet

Hälleviks Camping

Avstånd: 9,3 km
På Listerlandet – i västra Blekinge – ligger en av landskapets vackrast belägna (och myggfria) campingplatser. Här får du en avkopplande eller aktiv vistelse i husvagn, husbil, tält, stuga eller lägenhet. Speciellt anpassade platser för husbilar finns.

I närheten av


Kundservice

Bokningsvillkor

Avboka bokning

Nordic Travel, Blekinges officiella arrangör, ansvarar för bokningen på sidan.


Blekinges officiella bokningssajt

  • • Störst utbud
  • • Säker betalning online
  • • Inga bokningsavgifter