Biosfärpaddling - Västra biosfärområdet

Skärgårdspaddla under 3 dagar och upptäck den västra delen av biosfärområdet med ett självguidat äventyr. Utforska ARK 56, detta vackra kustlandskap, i kajak och låt ditt sinne fyllas av lugnet och naturen.
Blekinge kustområde och arkipelag har nominerats av UNESCO som ett av Sveriges 5 biosfärreservat.

Beskrivning

Den lummiga skärgården i Blekinge är Sveriges sydligaste. Den har ett antal öar och vikar och lämpar sig utmärkt för paddling. Öarna ligger nära varandra utan farleder för större båtar. Paddlingsförutsättningarna är relativt enkla och utan tidvatten. ARK 56 erbjuder ett rikt djur- och växtliv och det är möjligt att sikta både säl och havsörn. Ni kommer snabbt att befinna er långt från civilisationen, helt omgiven av vatten och vildmark. Leta upp den perfekta platsen, sätt upp ert tält och gör ön till er egen för natten.

Detta är ett äkta självguidat äventyr i 3 dagar som startar vid Kajakcenter Järnavik, strategiskt beläget mitt i Blekinge. Transport tillbaka till startpunkten ingår. Vi erbjuder flexibel upphämtning, vilket underlättar för er att anpassa turen till rådande väderleksförhållanden.Vi tar hand om det praktiska - kajakutrustning samt camping- och matlagningsutrustning är inkluderad. Ta bara med er egen sovsäck, mat och personliga tillhörigheter.Beroende på tidigare paddelerfarenhet kan ni välja mellan singel- eller dubbelkajak. Skulle ni vilja prova på äventyret med en guide? Kontakta oss och vi arrangerar mer än gärna en guidad 2-dagarstur åt er.

Mer information om alternativen på hemsidan.

Tillfällen (<% occasionResult.length %>)