Biosfärpaddling- Östra biosfärområdet

Skärgårdspaddla under 5 dagar och upptäck den Östra delen av biosfärområdet med ett självguidat äventyr. Paddla i ett nätverk av leder och upptäck vildmarken från insidan, fylls av lugnet från naturen, mitt i biosfärområdet Blekinge Arkipelag.

Beskrivning

Detta kajakpaketet är ett äkta självguidat äventyr under fem dagar med start hos Paddelkompaniet i Järnavik, strategiskt beläget mitt i Blekinge.

INGÅR I PAKETET
- Transport tillbaka till startpunkten
- Allt praktiskt ingår: Kajakutrustning, Camping- & matlagningsutrustning
- Flexibel upphämtning (underlättar när ni vill anpassa turen efter rådande väderleksförhållanden)

VIKTIGT ATT TA MED
- Egen sovsäck
- Mat
- Personliga tillhörigheter

Beroende på paddelerfarenhet kan ni välja mellan singel- eller dubbelkajak. Vill du prova äventyret med en guide? Kontakta Paddelkompaniet i Järnavik för ett arrangemang med en 2-dagars guidad tur.

OM JÄRNAVIK
Du paddlar i en lummig skärgård som också är Sveriges sydligaste och norra Europas närmaste skärgård. Skärgården har ett antal öar och vikar som lämpar sig utmärkt för paddling. Öarna ligger nära varandra utan farleder för större båtar.

Paddlingsförutsättningarna är relativt enkla och utan tidvatten.

ARK56 erbjuder ett rikt djur- och växtliv där du får möjlighet att sikta både säl och havsörn. Ni kommer snabbt att befinna dig långt från civilisationen, helt omgiven av vatten och vildmark. Leta upp den perfekta platsen, sätt upp ert tält och gör ön till er egen för natten.

Tillfällen (<% occasionResult.length %>)