Balladen om Nygatan 8

  • på Karlshamns Stadsteater
  • +46 706-62 53 70
  • <% getFormattedDate(occasion) %> <% setPopoverDateLabel(occasion) %>

En visuell föreställning med Cornelis Vreeswijks musik på Stadsteatern.

Beskrivning

I en visuell musikföreställning fylld med Cornelis Vreeswijks underbara musik och mångbottnade texter får vi möta ett par som lever ett lugnt liv i ett hus på Nygatan 8. De lever för sina rutiner och sin trygghet men har tappat bort lust och passion på vägen. Men så plötsligt en dag flyttar det in en okänd familj i deras hem. Utan förvarning och utan någon som helst förklaring. Det inrutade livet på Nygatan 8 vänds uppochner. Kaos infinner sig. Med hjälp av fantastiska musiker och en sjungande ensemble kommer vi uppleva mötet mellan det vi känner så väl och det ännu helt okända.

Medverkande: Saskia Husberg, Björn Johansson Boklund, Gabriela Anselmo, Alaa Rashid, Sohair Chkair, Dan Knagg, Martin Ullits Dahl och Berrin Sahin

Förköp: via biljettlänk nedan, Lundins Bokhandel, Stora Coop och Karlshamns Turistcenter. Överblivna biljetter i kassan på Lokstallarna från kl 18.00.

Priser: vuxen 250 kr, scenpass 200 kr. Pensionär 220 kr, scenpass 170 kr. Ungdomar t.o.m. 20 år 70 kr. Mot uppvisande av BLT/Sydöstran-kort är priset 210 kr.
Ledsagare går gratis. Köp 2 biljetter och ledsagaren får sina pengar tillbaka i kassan.

Speltid: 90 minuter. Ej paus.

Tillgänglighet: Lokalen är anpassad för personer med rörelsenedsättning. Stadsteatern har rullstolsramp, handikapptoalett, handikapplatser och IR-slinga. Meddela kassan om du har rullstol eller permobil.

Arrangör: Karlshamns Riksteaterförening

Tillfällen (<% occasionResult.length %>)