fishing in the lake

Avkopplande vildmark

Sveriges Sydligaste vildmark är en plats för avkoppling. Andas skogsluft, blicka ut över en stilla sjö och njut av naturens egna SPA. Här kan du kombinera boende i stuga med sköna behandlingar, meditation eller bada i badtunna. Små och stora upplevelser som ger dig en möjlighet att varva ner och samla kraft. Olofström är ett nav i Blekinge för outdoor och fruiluftsliv med vandring längs Blekingeleden, camping och Blekinges underbara vatten. Sjöarna ligger nära och kommer ofta här. 

ekblad

sunset by the lake

Avslappnande upplevelser

- Mat, kärlek och upplevelser tillsammans

Att vara nära naturen och uppleva saker tillsammans skapar välmående. Att äta mat som är odlat i trädgården utanför och kött som producerats på granngården ger både fantastiska smakupplevelser och känns rätt i hjärtat. Packa en picknick och njut av den på Valhallklippans milsvida utsikt, meditera på en sten, baka din egna surdegspizza på Röshults vedugnsbageri eller testa outdoor cooking med vinprovning mitt i skogen.  Eller varför inte bara gå en runda i skogen, det viktigaste är att du mår bra och njuter av livet.

nature spa

 

No products found

Avslappat boende

Kanske är det naturen som inspirerar eller känns det bara naturligt att kombinera vildmark och vackra vatten med relaxande bad, kroppsbehandlingar och yogaretreats. För här finns flera små och personliga retreatställen där du får både service och prisvärda paket med övernattning kombinerat med behandlingar. Ta med några tjejer på en mysig helg, eller kanske din käraste på en överraskning. Villa Andrum är ett vackert boende, precis vid Halens strand. På Villa Andrum kan du boka in behandlingar, yoga eller njuta av badtunnan nere på bryggan. I Alltidhult en bygd känd för sin litteratur och natur finns både möjlighet att bo och skriva  i lärarbostaden i Alltidhult Skola eller att hyra den vackert renoverade stenladan hos härliga Villa Retretti.

Vill du verkligen få lugnet och skogens sus till frukost, hyr en stuga på Brokamåla Gård och njut av din egna sjö...

Brokamåla Gård

tillbaka till startsidan- Visit olofström