Avatarer

Ett lika underhållande som innerligt virrvarr av möten och missförstånd där handlingen ömsom utspelar sig i spelvärld och chattar ömsom i det vi kallar verkligheten. Historien om en far och son som inte riktigt kan förstå varandra.

Beskrivning

En dag får Simon en konstig vänförfrågan i sitt favoritspel. Någon som skriver på dålig engelska och verkar liksom gammal. Som byter namn hit och dit, vill bli vän och spela med Simon och som inte ger sig.

Det känns som en äcklig gubbe som förföljer honom. Samtidigt är det något konstigt med hans pappa, Rikard. Han slutar gå till jobbet och hemmet börjar förfalla. Han verkar pyssla med något hemligt på sin dator.

Och ena stunden verkar han tro att Simon är en näthatare, nästa hintar han att Simon borde festa och kröka mer, och ibland sitter han bara och kollar skumt på Simon.

Vad är det som händer med pappan? Vem är han egentligen? Vem tror han, pappan, att Simon är? Och varför är det plötsligt fullt av konserver överallt i hemmet?

Avatarer blir ett lika underhållande som innerligt virrvarr av möten och missförstånd där handlingen ömsom utspelar sig i spelvärld och chattar ömsom i det vi kallar verkligheten.

Pris: 200 kr. 150 kr med scenpass. 50 kr för ungdom (under 20). Biljetter via Lundins Bokhandel, Stora Coop och Nortic.se.

Producent: Masthuggsteatern

Tillfällen (<% occasionResult.length %>)