ARK56 - Älska höst

ARK56 -#älskahöst

30 okt - 1 nov 2021

Härliga höstupplevelser när lövskogen glöder

ARK56 ÄlskaHöst är tre dagar fyllda med aktiviteter och upplevelser för familjen, äventyraren och livsnjutaren. Cykla, vandra, spring eller ge dig ut i lugnt tempo för att uppleva natur, historia och härliga smaker. Allt sker under höstlovet och i anslutning till ARK56 - Länkande kustleder i ett UNESCO biosfärområde.

Oavsett hur mycket action vi söker, om vi är ute mest hela tiden eller också vill mysa med en gofika. Oavsett om vi bara vill njuta av naturen eller få en massa ny kunskap på köpet. Oavsett. Så älskar vi höst. Färger, luft och ja, väder. ÄlskaHöst är tre dagar med allt det där som är så underbart med hösten. Tre dagar för dig som har mycket spring i benen, för dig som vill hitta på något trevligt med familjen, för dig som vill lära dig något nytt eller vill ha något gott att äta. På en massa ställen längs ARK56 händer det saker dessa dagar. Kolla in kartan eller programmet för att se hur du kan vara med en dag eller göra så mycket som möjligt alla tre dagarna. Och vet du – alla aktiviteterna är helt gratis.

Se eventet på Facebook

 

Klistermärke

Samla märken och få något gott

När du deltar i någon av aktiviteterna, samlar du ”incheckningar”, klistermärken som ger dig något extra på de matställen som deltar i ÄlskaHöst. Bara visa upp foldern med dina inklistrade märken när du beställer.

Samlar du ihop tre eller fler incheckningar under dagarna, kan du dessutom vara med och tävla om fantastiskt fina priser.

Läs mer om incheckningar och tävlingen här

Planera ditt äventyr

Klicka på kartnålen för att läsa mer om aktiviteterna

Bläddra bland alla aktiviteter

Läs mer om allt som händer under eventet

Selected filters:

Smakupplevelser längs ARK56

Här kan du läsa mer om de restauranger som ligger i anslutning till och som har öppet under eventet - öppettider hittar du i programbladet och i ARK56 appen

Selected filters:

Tillväxtverket

 

Blekinge Arkipelag