Al Pitcher - My happy place tour

När det blev officiellt att Sverigeturnén “My Happy Place” skulle bli av, var det snabbt en stor efterfrågan på biljetter och fler turnéstäder.

Beskrivning

Den efterlängtade turnén skulle haft premiär 2020 men p.g.a. pandemin fick den flyttas fram. Nu står det klart att “My Happy Place” kommer att ha premiär med dubbla föreställningar i Linköping på Skärtorsdagen den 14 april 2022. Turnén har dessutom mött efterfrågan och 12 nya städer är tillagda.

Al Pitcher är född i England, uppvuxen på Nya Zeeland och startade sin stand-up karriär i London -99., Han flyttade till Sverige 2010 och blev snabbt ett stort namn på den svenska humorscenen. Redan 2011 vann han “Bästa manliga komiker” på Svenska Humorgalan. 2012 turnerade han med den utsålda föreställningen “Fika Tour” som följdes upp av turnésuccérna “Påtår” 2013 och “Näämen it's Al Pitcher Tour” 2014-2015. SVT´s specialföreställning "Fyfan Sverige" visades 2016 och sågs av över 1 miljon tittare. Följande år hade turnén "Sverige Syndrome" premiär med utsålda föreställningar i hela landet och även i New York, Köpenhamn och Amsterdam. "Sverige Syndrome" visades 2019 på SVT och släpptes 2021 på Netflix där man även kan se "Fyfan Sverige".

“My Happy Place” handlar om Al´s signaturhumor, Sverige, som har blivit Al´s hem och även hans Happy Place. Genom svenskarna och de svenska traditionerna, som han fortfarande kämpar med att förstår sig på, försöker han att hitta sin plats och som oss andra letar han efter lyckan. Finns den? I sådana fall, var? Al Pitcher välkomnar publiken till hans värld och Happy Place.

För mer information: alpitcher.com
Biljetter säljs online på Ticketmaster.se, länken finner du nedanför.

Tillfällen (<% occasionResult.length %>)