Akustisk kväll med Olle Jönsson - NYTT DATUM

En unik afton med akustisk musik i Mörrums Folkets Hus.

Beskrivning

OBS! Konserten är flyttad till den 30 mars. Redan köpta biljetter gäller. Vid frågor kontakta gärna arrangören eller biljettåterförsäljaren Nortic.

Landets ledande dansbandskung, Olle Jönsson från Lasse Stefanz, kommer till Mörrum den 30 mars. Med en röst som få och mängder av hits i bagaget är han nu inne på sitt 54:e turnerande år.
Olle Jönsson kommer att bjuda på ett axplock av låtar från sin karriär men också visa en helt ny sida med bland annat psalmer, Elvis och musik av Simon & Garfunkel.
Allt varvat med anekdoter, minnen och historier som vävs ihop av kvällens programledare Thomas Deutgen. Pianist är Niklas Brandt från bland annat Grönwalls och Hasse Anderssons band.

Olle Jönssonhar sjungit med sitt Lasse Stefanz i snart 55 år och sett fler folkparker och vägskyltar än de flesta. Olle Jönsson i Lasse Stefanz är djupt älskad av sin publik och bjuder den här kvällen på en exklusiv och avskalad konsert med de största hitsen från bandet. Men publiken får också höra , Elvis och en och annan psalm. All

Biljettpris: 395 kr inklusive serviceavgift
Insläpp foajé: kl 18.00
Insläpp salong: kl 18.40
Konsertstart: kl 19.00
Paus: Ja
Konsertens längd: ca 2x45 minuter
Fika finns att köpa i pausen.

OBS! Från 1 december krävs vaccinationsbevis för att komma in på konserten.
Ett giltigt vaccinationsbevis får den som har tagit två doser vaccin. Beviset tillsammans med legitimation gör att du kan besöka evenemanget. Du kan antingen ha med dig vaccinationsbeviset i din smartphone eller ha med dig en pappersutskrift.

Arrangör: Thomas Deutgen och AMJ Produktion AB

Tillfällen (<% occasionResult.length %>)